Bu Yazın Tadını Karadan Değil De Denizden Çıkarın


Yaz artık tam anlamıyla geldi ve güneş tüm parlaklığıyla içimizi ısıtmaya başladı. Deniz ile iç içe olmayı, ülkemizin enfes tatil beldelerini öyle özledik ki. Ancak bu yaz diğerlerinden biraz farklı olacak, aslında farklı olmak zorunda kalacak. Sebebi de tüm dünyayı etkisi altına almış olan koronavirüs salgını. Görünen o ki hayatımızın her alanında olduğu gibi tatil alışkınlarımızda da bazı değişiklikleri beraberinde getiriyor olacak.

Herkes şimdiden gözden ve kalabalıktan uzak bir tatil alternatifi arayışı içerisine girdi bile. İşte belki de yıllardır hayalini kurup ama bir türlü gerçekleştiremediğiniz mavi yolculuk için şüphesiz en doğru zaman şu an. Mavi suların bizi alıp götürdüğü, bir yandan doğal güzellikleri keşfedip diğer yandan cennet koyların pırıl pırıl sularında yüzerek hem dinlenmenin hem de eğlenmenin en keyifli yollarından biridir tekne ve yat turları. Böyle bir tatil herkesin hayalidir, ancak herkes gibi aklınıza gelen ilk soru bütçemizi aşar mı, acaba pahalı mıdır olacaktır. Ülkemizde her zevke ve bütçeye göre bir tekne ve yat turu bulmak mümkün. Üstelik 3 tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizde tekne ve yat turu düzenlenecek durakların da sayısı bir hayli fazladır. Boğazlardan Akdeniz’e, Ege’den Karadeniz’e kadar birçok noktada birçok seçenek bulmak mümkün. Bu noktada dilediğiniz yerden, dileğiniz özellikte, bütçenize uygun bir tekne ve yat turu seçiminde tekneveyat.com işinizi oldukça kolaylaştırıyor olacak.


Dilerseniz tekneveyat.com üzerinden Çeşme, Alaçatı, Ayvalık, Kuşadası, Bodrum, Göcek, Antalya, Alanya, Kemer, Datça, Fethiye, Marmaris, Adrasan gibi birçok popüler tatil destinasyonlarından birinin eşsiz güzellikteki koylarına, görülmeye değer berrak sularına, sahil kasabalarına, bölgesel kültürlerine ve bozulmamış tarihi dokularına doğru yelken açıp mavi bir yolculuğa karışabilir; saatlik, günlük veya haftalık olarak, konaklamalı ve günübirlik turlar arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Ya da sırf sadece yelkenler fora diyebilmek için kaptanlı veya kaptansız olarak yelkenli veya katamaran kiralamanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Tekneveyat.com üzerinde yer alan seçenekler sadece mavi yolculuk ile de sınırlı değil. Boğaz turu, evlilik teklifi, düğün, nişan, kına, doğum günü, yılbaşı kutlaması, iftar yemeği, iş yemeği veya toplantıları, parti ve konserler gibi özel ve toplu etkinliklere uygun bir tekne veya yat bulmakta mümkün. Olta balıkçılığı, jigging, dalış turları ise bulabileceğiniz diğer alternatifler. Tam anlamıyla ihtiyacınız olan tekne veya yatı bulabilmek için tek yapmanız gereken tekneveyat.com üzerinden arama yapmak. Geriye sadece size onlarca seçenek arasından seçim yapmak kalıyor.
 

Unutmayın sıradan otel tatillerinde değişen sadece odanızdır. Kiralayacağınız bir tekne ya da yat ile bunu değiştirin ve özgürlüğün tadını çıkarın. Bu yaz siz de bir farklılık yapın ve yazın tadını karadan değil de denizden çıkarmayı deneyin. Emin olun pişman olmayacaksınız ve alışılagelmiş tüm tatil alışkanlıklarınızı unutacaksınız.

0 comments