Isparta Panorama Cafe ve Restaurant - Şehrin Balkonu


Isparta Panorama Cafe ve Restaurant, şehrin balkonu sayılabilecek bir konumda olup size eşsiz Isparta şehir manzarasında yemek yeme ve bir şeyler içebilme imkanı sunan Isparta'daki nadir mekanlardan birisidir.

Konum olarak şehir merkezinden uzak olması ve herhangi bir toplu taşıma aracıyla ulaşım sağlanamaması nedeniyle ulaşım için mutlaka kişisel aracınızın olması ya da taksiyle gelmeniz gereken bir yer. Herhalde bu yer hakkında söyleyebileceğim tek olumsuz konuda bu olabilir.

Onun dışında sahip olduğu menüsüyle, ilgili çalışanlarıyla ve grup toplantısı, iftar yemeği, düğün ve nişan gibi organizasyonlarınız için sahip olduğu özel menüleriyle ideal bir mekan. İster ailenizle birlikte sabah kahvaltınızı yapın, ister arkadaşlarınızla keyifli bir öğle yemeği yiyin, isterseniz de akşam canlı müzik eşliğinde içkinizi yudumlayın. 

Eğer sizde Isparta'da şehir hayatından biraz uzaklaşıp, günün stresini ve yorgunluğunu atabileceğiniz bir yer arıyorsanız Isparta Panorama Cafe ve Restaurant tam da böyle bir yer.

Isparta Panorama Cafe ve Restaurant tam olarak nerede ?




0 comments