Lokanta Club, Bar ve Restoran - Varşova'da ki Türk Damak Tadınız


Birçok kişinin yurt dışına yaptıkları ziyaretlerde, ilk olarak akıllarına gelen soru dışarıda nerede yemek yiyelim. Eğer gittiğiniz yerler de acaba içinde domuz eti mi var korkusu yaşayanlardansanız ve dışarıda yemek yeme konusunda titiz ve seçici iseniz, Varşova'ya yapacağınız ziyaret sırasında, içiniz rahat bir şekilde yemek yiyebileceğiniz bir Türk restoranı Lokanta.

Lokanta konum olarak başkent Varşova'nın Centrum metro durağının hemen karşı arasında yer almaktadır. Ayrıca Lokanta'nın etrafı popüler birçok otelle çevrilidir. Intercontinental, Marriott ve Sheraton bunlardan birkaçıdır. Eğer bu otellerden birinde konaklıyorsanız Lokanta'ya oldukça yakınsınız demektir.


Lokanta öğle yemeği için geniş bir menü seçeneği sunmaktadır. Akşam yemeği için ise yine Türk yemeklerinin hakim olduğu bir menüleri vardır. Restoran içerisinde yer alan barlarından yada yemeğinizle birlikte sürekli olarak içki servisi yapılmaktadır. Ayrıca bazı akşamlar düzenledikleri çeşitli etkinlikler ve Türk geceleriyle bir club olarak da hizmet vermektedirler. Etkinliklerini kendi oluşturdukları Facebook fan sayfalarından yada internet adreslerinden takip edebilirsiniz.


Eğer Varşova ziyaretiniz tahmin ettiğinizden biraz daha uzun sürecekse tuttuğunuz takımın maçlarını kaçırmak istemiyorsanız yine Lokanta'da rahatlıkla maçları izleyebilirsiniz. Yada eğer Varşova'da yaşayan bir Türk iseniz ve özlediğiniz şey Türk yemekleri ve gelenekleri ise Lokanta tam size göre bir yer. Yemekten sonra en çok yapmayı özlediğiniz şey Türk kahvenizle birlikte nargile keyfi yapmaksa yine doğru adrestesiniz.

Lokanta Restoran, Varşova'nın tam olarak neresinde?

Açık Adres: Nowogrodzka 47A Warszawa, Polska









0 comments