M&M's World, New York


New York'a giden herkesin 1 kez de olsa mutlaka kapısından girdiği bir yerdir M&M's World. Öyle ki daha kapısından girmeden, hangi yaşta olursanız olun o büyülü ve renkli havasına ister istemez kendinizi kaptırıyorsunuz. Mağazanın içerisine girdikten sonra ise vaoov dediğinizi duyar gibiyim, eminim ki içerideki her şeyden yemek ve her şeye dokunmak isteyeceksiniz. Sanki kendinizi Hansel ile Gretel masalındaki çikolata ve şekerden yapılmış evdeymiş gibi hissedeceksiniz.

Toplamda 2200 m2 alan üzerine kurulu, 3 katlı renkli bir dünya M&M's World, New York. 2006 yılında açılan ve New York Times Meydanı'nın hemen yanı başındaki bu mağaza da, M&M's ile ilgili aklınıza gelebilecek her şey var. Renk renk drajelerden tutun, hediyelik eşyalara kadar her şey mevcut. Mağazanın ikinci katında yer alan ve bir uçtan bir uca kadar devam eden M&M's draje çeşitlerini görünce eminim kendinizi kaybedeceksiniz.


Ayrıca her M&M's World mağazasının bulunduğu şehirle ilgili konsept oyuncakları ve hediyelik eşyaları bulunuyor. Genel olarak mağaza içerisindeki ürünler çok ucuz olmamakla birlikte aa bu çok güzelmiş diyebileceğiniz mutlaka bir şey bulup almak isteyeceksinizdir.


New York dışında Las Vegas, Orlando ve Londra'da da M&M's World mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Ek bilgi : M&M's World New York açılmadan önce toplam 198 iş pozisyonu için 13.000'den fazla kişi başvurmuştur. Bununda nedeni M&M's World'ün çalışanlarına sundukları sağlık paketinin New York'da ki benzer iş yerlerine göre çok daha fazla konuyu kapsıyor olmasındandır.

Aşağıdaki videodan mağaza içerisinde küçük bir tura katılabilirsiniz.


M&M's World, New York tam olarak nerede?

Açık Adres: 1600 Broadway (at W 48th St), New York, NY 10036

 
 
 










0 comments