Mirage Park Resort Hotel Antalya


Akdeniz kıyısında yer alan Kemer, Antalya'nın en önemli turizm merkezlerinden olup, Antalya şehir merkezine 40 km uzaklıkta bulunan bir ilçesidir. 1980'li yıllarda küçük bir köy olan Kemer günümüze kadar açılan tesisler sayesinde hem Türk turizminin hem de Antalya'nın en önemli cazibe merkezlerinden birisi haline gelmiştir.

Deniz, orman ve dağların bir noktada birleştiği Kemer'in Göynük yerleşim yerinde yer alan Mirage Park Resort 5 yıldızlı olup, ''Ultra Her Şey Dahil'' konseptte hizmet vermekte olan bir oteldir. Ana bina ve park bina olmak üzere iki binadan oluşan otel toplam 110.000 metrekare alan üzerine denize sıfır bir şekilde kurulmuştur. Deniz, dağ ve bahçe manzaralı olmak üzere toplam 598 odası bulunmaktadır. Standart oda, junior suite, aile odası ve villa olmak üzere 4 farklı tipte konaklama imkanı sunulmaktadır.


Kalmış olduğumuz deniz manzaralı oda son derece rahat ve keyifliydi. Otele ilk girişinizden itibaren güler yüzlü ve ilgili personeller sizleri karşılamaktadır ve konaklamanız boyunca da aynı şekilde devam etmektedir. Odanıza yerleştikten sonra tek yapmanız gereken otelin tadını çıkarmak. Otel Ultra Her Şey Dahil konseptte hizmet verdiği için dilediğiniz her an yiyecek-içecek bir şeyler bulma imkanınız bulunuyor. Yiyecekler özellikle de açık büfede sunulan yemekler oldukça lezzetli. Birçok yerli ve yabancı markanın alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri mevcut. Mutfak anlamında çocuk büfesi, bebek büfesi, diyet büfesi ve glutensiz ürünleri ile farklı ihtiyaç ve taleplerinizi de karşılayan bir otel. Konsept detaylarını ve saatlerini aşağıda bulabilirsiniz:


Ücretli ve ücretsiz olarak her zevk ve yaşa uygun aktivite seçenekleri bulunuyor. Havuzları oldukça temiz ve hijyenik. Havuz büyüklükleri ve kapasitesi oldukça yeterli. Otel tarafından sunulan tüm hizmet ve aktiviteler aşağıdaki gibidir:


Sağlanan Spa ve Wellness imkanları yorgunluğunuzu atmanızı sağlayacak düzeyde. Otelden ayrılmadan yaptıracağınız masajla kendinizi ödüllendirmeyi unutmayın.


Toplantı ve kongreleriniz için de farklı büyüklük ve kapasitelerde 11 adet toplantı salonu da bulunmaktadır.

Genel anlamda almış olduğumuz hizmetten son derece memnun bir şekilde ayrılmış olduğumuz Mirage Park Resort'un 2017 yılında Tripadvisor üzerinden almış olduğu 'Mükemmellik Sertifikası'nın hakkını verdiğini düşünmekteyim.

Fiyat-hizmet dengesi anlamında da oldukça tatmin edici bir otel olup yolumuzun tekrar Kemer'e düşmesi durumunda kesinlikle tercih edeceğimiz bir otel.

Otelin Antalya şehir merkezine uzaklığı 37 km olup araba ile yaklaşık 45 dakika sürmektedir. Antalya Hava Limanına uzaklığı ise yaklaşık 47 km olup araba ile ortalama 55 dakika sürmektedir. Dilerseniz otel tarafından da otobüs, minivan veya özel araç şeklinde bizzat transfer imkanı da sağlanmaktadır.






0 comments