Alaçatı Çocuklu Aileler İçin Uygun Mu?


Tatile gitmek için Alaçatı en çok tercih edilen tatil beldesi olsa da çocuğu olan insanlar tatil planları arasına Alaçatı'yı koyarken bazı tereddütler yaşayabiliyor. Ancak Alaçatı çocuklu aileler için son derece ideal olan tatil mekanları arasında yer alıyor. Gerek kumsalları gerekse temiz denizi sayesinde çocuklarınızın da unutulmaz bir tatil yaşamasına olanak sağlayabilirsiniz. 

Konaklayacağınız butik oteller ve diğer çok yıldızlı oteller de çocuklar da düşünülerek ortamlar hazırlanıyor. Bahçelerinde oyun parkları ve çocuk havuzları ile oldukça eğlenceli zaman geçirebilme imkanları bulunuyor. Her türlü eğlenceli aktivitenin bulunduğu konaklama mekanlarında çocukları hiçbir zaman unutmayan otel sahipleri var.

Alaçatı'da Çocuklu Ailelere Sunulan Olanaklar


Çocuklu aileler tatil seçimi olarak Alaçatı'yı seçtiklerinde kendilerine yardımcı olan birçok otel ve restoran çalışanı olduğunu görebilirler. Otellerde küçük çocuğu olan aileler için özel odalar bulunurken havuz ve deniz kenarında da yine bu çocuklar unutulmuyor. 

Birçok eğlenceli su oyunlarının bulunduğu otel havuzlarında çocuklar ile yetişkinlerin havuzları ve duş yerleri de ayrı olarak hazırlanıyor. Odalarda çocukların da rahat bir şekilde uyuyabilecekleri yatak düzeni bulunması aileler için büyük bir avantaj oluyor. Aynı zamanda birçok otel belli yaş altındaki çocuklardan konaklama ücreti de almıyor. Çocuklarınız ile rüya gibi bir tatil için Alaçatı son derece uygun bir tatil yöresidir.

Çocuklara Özel Restoran Menüleri


Ailelerin tatil sırasında en büyük problemi tatil sırasında çocukların yeme içme sorunu oluyor. Ancak Alaçatı tatil bölgesinde tatilci ailelerin böyle bir sorunu yok. Her restoran mutlaka özel olarak hazırladıkları çocuk menüleri bulunduruyor. Çocuklara özel hazırlanan menüler sayesinde hem eğlenceli hem de son derece lezzetli yemekler yeme imkanları bulunuyor. Alaçatı restoranlarında çocukların damak zevkine uygun olarak hazırlanan tatlı ve dondurma çeşitleri de son derece geniş. Bu nedenle tatile giderken çocuklarınız ile sorun yaşayacağınız herhangi bir durum bulunmuyor. 

Aynı zamanda kumsaldan sörf yapanları izlemek çocukların da çok sevecekleri aktiviteler arasında bulunuyor. Alaçatı her ailenin keyifli zaman geçirebildiği ve Ege'ye has tatların bulunduğu muazzam bir belde.

0 comments