Alaçatı'da Gece Yapılabilecek Aktiviteler


Türkiye'nin popüler tatil mekanlarından biri olan Alaçatı hem gündüz hem de akşamları büyüleyici ortamları ile bilinen bir yerdir. Gündüz vaktinizi deniz kenarında ya da dar sokaklarında gezerek geçirirken akşamları da lüks restoranlar ve gece kulüplerinde geçirme imkanınız var.

Geceleri yapılabilecek en iyi aktiviteler genelde gece kulüplerinde zaman geçirmek oluyor. Birçok farklı ve sıcak mekana sahip olan Alaçatı gece hayatını seven insanlara muazzam ortamlar sunuyor. Gündüz eğlencelerinden yorulmayan ve tatilin her anını keyifle geçirmek isteyen insanlar önce iyi bir restoranda akşam yemeği ardından da yüksek müzik ve sabaha kadar dans ortamlarının bulunduğu kulüplerde eğlenceye katılabiliyorlar.

Gece Kulüplerinin Farklı Eğlence Ortamları


Alaçatı'da bulunuyorsanız eğlence mekanı konusunda karar vermeniz biraz zor olabilir. Kumsala kurulmuş masalarda yemek yemek ve sabaha kadar kumlar üzerinde dans etmek isteyen insanlar burada güzel eğlence fırsatı bulabiliyorlar. Beach Club mekanları da tam olarak sizlere bu imkanı sunan ortamlardır. 

Yüksek standartlarda bir tatil keyfi düşünen insanlar eğlencenin dozunu biraz daha arttırmak istediklerinde Aya Yorgi Koyu insanlara sınırsız bir eğlence imkanı sunuyor. Birbirinden ünlü mekanlara ev sahipliği yapan Aya Yorgi Koyu eğlence dozunu en üst seviyede yaşamak isteyen insanlara keyifli gece yaşatıyor. Ünlü DJ'lerin sabaha kadar süren eğlencelerde tatilcilere kaliteli müzik keyfi yaşatması da Alaçatı'nın en güzel yanlarından birisi.

Huzurlu Akşam Geçirmek İsteyenlerin Ortamı


Gece kulüpleri her ne kadar yüksek ses müzik, sınırsız içki ve sabaha kadar süren eğlenceler sunsa da gündüzün yorgunluğunu biraz daha sakin bir ortamda atmak isteyebilirsiniz. Bunun için partneriniz ile birlikte kumsalda son derece romantik bir akşam geçirebilirsiniz. Kumsal ateşi etrafında oturup arkadaşlarınız ile kendi müziğinizi yapabilir ya da karanlıkta denize girmenin keyfini sürebilirsiniz. 

Sahilde dolaşmak ve akşamın büyüleyici sessizliğinde kaybolmak da Alaçatı'da yapılabilecek en iyi gece aktiviteleri arasında sayılabilir. Bir mekan arayışındaysanız küçük kafelerde oturup lezzetli kahvenizi yudumlayarak dostlarınızla keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Standartların üzerinde hizmet sunan kafe ve restoranlar insanların zamanı güzel geçirmelerinde en güzel ortamları sunuyorlar. Canlı müzik eşliğinde unutulmaz bir akşam yaşamak isterseniz de birbirinden farklı konsept ve seçenek arasından seçim yapma şansınız bulunuyor.

0 comments