Türkiye’nin En İyi 3 Kamp Alanı


Kamp yapmak ve yaz ya da kış aylarında arkadaşları ile birlikte keyifli vakit geçirmek isteyen kişiler uygun kamp alanlarını aramakta; ancak kararsızlık yaşayabilmektedir. Bu gibi durumlar için kamp yapılabilecek en iyi kamp alanlarını derledik. İşte Türkiye’nin en iyi 3 kamp alanı!

Muğla Köyceğiz Gölü Kamp Alanı


Muğla’da bulunan Köyceğiz Gölü kıyısında pek çok kişi kamp yapmak ve ateş yakmak için bir araya gelmektedir. Konukların keyifli vakit geçirebilmesi için sunulan bu alanda restoranlar, tuvaletler ve kafeteryalar da bulunmaktadır. Sultaniye’de bulunan işletmede kamp yapmak için duraklanabilmektedir.

Hızır Kamp - Edremit - Balıkesir


Çanakkale – Balıkesir üzerinde bulunan bu kamp alanı, Türkiyenin en iyi 3 kamp alanı arasında 2. Sırada yer almaktadır. 3 farklı konaklama imkanına sahip olan kamp alanında aynı zamanda buz gibi suyu ile bir de nehir akmaktadır. Konuklar bu kamp alanında yüzme imkanına da sahip olabilmektedir.


Sugar Beach – Ölüdeniz – Muğla


Sugar Beach, pek çok kişi tarafından bilinen bir glamping! 5 yıldızlı oteller bile taş çıkaran bu kamp alanında internet, restoran, kahvaltı ve tuvalet gibi imkanlar bulunmaktadır. Aynı zamanda konuklar için şezlong ve şemsiye de sunulmakta, deniz keyfi yaşayabilmeleri için her türlü imkan da sunulmaktadır. Muğla’da bulunan bu kamp alanı kampa gelen konuklardan da tam not almakta ve konukları memnun etmektedir.


0 comments