Çeşme’nin En Trend Otelleri


Yaz aylarında Çeşme Alaçatı’da tatil yapmak ve keyifli vakit geçirmek isteyen kişiler için en trend otelleri derledik. Çeşme Alaçatı’da tatil için en çok tercih edilen oteller ve detayları aşağıda yer almaktadır.

Kurabiye Otel


Çeşme’nin en trend otelleri arasında yer alan Kurabiye Otel, Hacımemiş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ufak odaları, bahçesi, mavi panjurları ve güler yüzlü personeli ile büyük ilgi görmektedir. Sakin bir tatil yapmak isteyen konuklar Alaçatı’nın bu güzel otelini tercih edebilmektedir.


Alavya Otel


Alaçatı’da tatil yapmak ve tatiline keyif katmak isteyen konuklar için ideal oteller arasında yer alan Alavya Otel, en şık oteller arasında yer almaktadır. Servisi, sunumu, personeli, modern odaları ve sakinliği ile ön planda olan bu otel, yurt dışından da pek çok konuğu ağırlamaktadır. Yeni Mecidiye mahallesinde bulunan otelde keyifli bir tatil gerçekleştirilebilmektedir.


Cadde 75


Çeşme’nin en trend otelleri arasında yer alan Cadde 75, merkeze yakın bir konumda yer almaktadır. Tatilini daha merkeze yakın bir alanda gerçekleştirmek isteyen konuklar için son derece ideal olan bu otel, gece kulüplerine olan yakınlığı ile de bilinmektedir. Farklı kahvaltı seçeneklerinin yanı sıra güler yüzlü personele de sahip olan otel, İnönü Bulvarı’nda yer almaktadır. Keyifli bir tatil yaşamak ve doyasıya eğlenmek isteyen konuklar bu oteli tercih edebilmekte ve tatillerini daha renkli bir hale getirebilmektedir.
 

0 comments