En İyi Kayak Merkezleri


Kış turizminin Türkiye’de yaygın olması nedeniyle her sene pek çok kişi kayak yapmak için belli bölgeleri tercih etmektedir. Türkiye’de bulunan ve mutlaka gidilmesi gereken en iyi kayak merkezleri aşağıda en detaylı şekilde yer almaktadır.

Uludağ Kayak Merkezi


Kış döneminde kayak yapmak ya da snowboard gibi deneyimler elde etmek isteyen kişilerin sıklıkla tercih ettiği kayak merkezleri arasında yer almaktadır. Türkiye’nin en büyük kayak merkezi unvanını da taşımaktadır. Bursa Uludağ’da yer alan kayak merkezi; konaklama alanları, restoranları ve eğitim alanları ile de ön plana çıkmaktadır.


Erciyes Kayak Merkezi


En iyi kayak merkezleri arasında yer alan Erciyes Kayak Merkezi de yine pek çok kış sever tarafından tercih edilmektedir. Kayseri’ye sadece 25 km uzaklıkta yer alan bu merkezde telesiyejler de bulunmaktadır. Snowboard ya da kayak yapmak isteyen spor severler sıklıkla bu merkezi tercih etmektedir.

Kartalkaya Kayak Merkezi


Türkiye’de bulunan kayak merkezleri arasında pek çok sporun yapılabileceği merkezlerden biri olarak bilinmektedir. Bolu’ya 38 km uzaklıkta yer alan bu kayak merkezi Köroğlu Dağları’nda yer almaktadır. Aynı zamanda 3 büyük lüks otel de yine kayak merkezinde yer almaktadır.

Kartepe Kayak Merkezi


İstanbulluların sıklıkla tercih ettiği bu merkez, İstanbul’a 118 km uzaklıkta yer almaktadır. 5 yıldızlı otelleri ve pek çok spor imkanı ile bu merkez, kış sporları için ideal alanlar arasında yer almaktadır.

0 comments