Kış Tatili İçin En İyi Termal Oteller


Kış aylarında tatil yapmak ve stresten arınmak isteyen kişiler genellikle termal otelleri tercih etmektedir. Türkiye de termal otel açısından oldukça zengin bir bölgedir. Özellikle Afyon’da Türkiye’nin en iyi termal otelleri yer almaktadır. İşte kış tatili için en iyi termal oteller!

Oruçoğlu Termal Otel


Afyon’da yer alan Oruçoğlu Termal Otel, pek çok özelliği ile ön plana çıkmaktadır. 5 yıldızlı bir otel olmasının yanı sıra, farklı hizmetleri de bulunmaktadır. Kış aylarında misafirlerine sunmuş olduğu açık havuz imkanı ile dışarıda kar yağarken bile havuz keyfi yaşanabilmektedir. Üstün hizmet kalitesi ile hareket eden bu otel, müşterilerine spa, güzellik merkezi, sauna ya da masaj gibi ayrıcalıklar da tanımaktadır.


Korel Termal Resort


Kış tatili için en iyi termal oteller kategorisinde yer alan Korel Termal Resort, kış turizmi için tercih edilebilecek en iyi oteller arasında yer almaktadır. 5 yıldızlı olmasının yanı sıra yarım pansiyon hizmeti sunmakta ve konuklarını memnun edebilmektedir. Pek çok farklı havuz seçeneğinin yanı sıra, karlı havalarda dahi termal sularda yüzebilmek mümkün olmaktadır. Farklı bir tatil yaşamak isteyenler Afyon’daki Korel Termal Resort’u tercih edebilmektedir. Otel yaz aylarında da hizmet sunmakta ve dünyanın pek çok bölgesinden konukları ağırlamaktadır. Masaj, sauna ve spa gibi ekstralar da otel kapsamında yer almaktadır.

0 comments