Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler


Günümüzde pek çok insan yapmış olduğu işin stresinden uzaklaşmak veya biraz dinlenerek kendisini rahatlatmak için turistik gezilere katılmaktadır. Bu durumu bir hobi haline getiren turistler ise gidilmesi gereken yerleri kendilerine bir liste haline getirmeye başlamışlardır. Dünyanın farklı kültürleri ve şehirler birlikte ele alındığında muhteşem yapıtların ve doğa güzelliklerinin olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Sizlere bu yazımızda Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerleri listeledik;

İşte Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler

Nasır El-Mülk Camii


İran'da yer alan bu camii genellikle bahar aylarında ziyaret edilmektedir. Nasır El-Mülk Camii güzel ve tarihi mimarisi ile birlikte gerek yerli gerekse yabancı pek çok turistin ilgisini çekmeyi başarmıştır.
 

Atlantik Okyanus Yolu


Norveç'te yer alan bu doğa güzelliğini kesinlikle listenize eklemenizi tavsiye ederiz. Harika ve eğlenceli bir tatil geçirmek için genellikle yaz aylarında tercih edilen Norveç Okyanus Yolunu tercih edebilirsiniz.
 

Bambu Ormanı


Japonya'da yer alan bu güzel bölge rahat nefes almak ve eğlenceli bir tatil geçirmek isteyen pek çok yerli ve yabancı turist tarafından tercih edilmektedir. Doğa ile iç içe güzel bir tatil geçirmek istiyorsanız Bambu ormanlarını ziyaret edebilirsiniz.
 

Venedik


Venedik kanalları ile ünlü dünya şehirlerinden bir tanesidir. Şehrin manzarası eşliğinde kanal turlarına katılarak harika bir gezi yapabilirsiniz. Özellikle genç çiftler tarafından tercih edilen Venedik Büyük Kanal turunun uygun fiyatlar üzerinde yapıldığı da bilinmektedir.
 

Charles Köprüsü


Prag kenti içerisinde yer alan bu köprü gerek tarihi ile gerekse mimarisi ile birlikte oldukça ön plana çıkan köprüler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda romantik bir kent olan Prag da balayı için en çok tercih edilen şehirlerarasında yer almaktadır.
 

Çin Seddi


Tarihi ve hikayesi ile birlikte pek çok kişiyi etkileyen ve uzaydan görüldüğü söylenen Çin Seddi’nin pek çok yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edildiği bilinmektedir. Sizlerde yürüyüş yaparak manzara izlemek ve gezmek istiyorsanız Çin Seddi’ni ziyaret edebilirsiniz.
 

Eyfel Kulesi


Fransa’nın başkenti Paris'te bulunan Eyfel Kulesi son dönemlerde oldukça çok gündeme gelen ve turist çekmek amacıyla çeşitli aktivitelerin düzenlendiği alan olarak bilinmektedir. Büyük ve demir bir kule olan Eyfel Kulesini geziniz sırasında değerlendirebilirsiniz.

0 comments