Yurt Dışı Gezilecek Tarihi Yerler


Tatil yapmak genellikle insanları psikolojik olarak rahatlatmaya ve senenin yoğunluğundan kurtarmaya yaramaktadır. Günümüzde pek çok insan kafa dağıtmak için güzel tatil beldelerini tercih etmekte ve kendisine bir gezi planı oluşturmaktadır. Ülkemizde birçok yeri gezmiş iseniz ve yeni ufuklara açılmak istiyorsanız yurt dışı tatilini tercih edebilirsiniz. Sizlere bu yazımızda Yurtdışı Gezilecek Tarihi Yerleri listeledik;

İşte Yurt Dışı Gezilecek Tarihi Yerler

Londra


İngiltere’nin başkenti olan Londra pek çok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmaktadır. İçerisinde barındırmış olduğu tarihi yapıtlar ile birlikte Avrupa’nın en çok ziyaret edilen şehirlerinden bir tanesidir.

Paris


Fransa’nın başkenti olan Paris aynı zamanda “Modanın Başkenti“ olarak da adlandırılmaktadır. Birçok genç çiftin ziyaret etmiş olduğu Paris sene içerisinde en yoğun olarak ziyaret edilen şehirler arasında başta gelmektedir.

Barcelona


İspanya’nın şehirlerinden olan Barcelona boğa güreşleri ile tanınmaktadır. Her yıl düzenlemiş oldukları boğa güreşi festivalleri ile birlikte yurt dışı tatili için çok uygun ve güzel bir şehirdir.

Edinburgh


İskoçya’nın başkenti olan Edinburgh, farklı kültür ve atmosferi ile birlikte yerli ve yabancı turistler oldukça çok ilgi duyduğu şehirler arasında yer almaktadır. Sizlerde bu güzel şehri yurt dışı tatil listenize ekleyebilirsiniz.

Amsterdam


Hollanda’nın başkentliğini yapan Amsterdam yıl içerisinde yoğun olarak turiste ev sahipliği yapmaktadır. Şehrin en belirgin özelliği ise etrafının su kanalları ile çevrili olmasıdır.

Venedik


Şehir içerisinde bir kayık ile birlikte bir gezinti yapmak istiyorsanız Venedik tam istediğiniz tarzda bir şehirdir. Ayrıca şehir içerisinde pek çok tarihi yapıt bulunmaktadır. Son dönemlerde evli çiftlerin oldukça çok tercih etmiş olduğu bu güzel şehri tatil listenize ekleyebilirsiniz.

0 comments