Afrika Örgülerimi Sonunda Yaptırdım. Nereye Yaptırdım? Neler Yaşadım?

  

    Yurt dışına yaptığım seyahatlerde dikkatimi fazlasıyla çeken ve bir türlü yaptırmaya fırsat bulamayıp sonunda yaptırdığım afrika örgülerimden bahsedeceğim bugün sizlere. Aslında ülkemizde de son birkaç yıldır oldukça popüler ve zamanla daha da popüler olacağını düşünüyorum. Yaptırmaya karar verdiğimde fikir almak için arkadaşlarımla konuşurken hepsinin kafasında afrika örgüsünün saçlar için zararlı olabileceği yönünde genel bir kanı vardı. Ben de her seferinde afrika örgüsü hakkındaki bu olumsuz düşüncelerinden onları vazgeçirebilmek için onlara açıklama yapmaya gerek duymaya başlayınca daha fazla kimsenin fikrini sormadan yaptırabileceğim bir yer ya da kişi arayışı içerisine girdim. Bu arada afrika örgüsü hakkında sizin de kafanızda soru işaretleri var ise yazımı mutlaka sonuna kadar okuyun, yazımın sonunda afrika örgüsü hakkında doğru bilenen yanlışlardan da bahsedeceğim.

    Afrika örgüsü yaptırmak için internetten ve sosyal medya üzerinden çok fazla kişi ve yerle görüştüm. Birçoğu ile ya yüz yüze ya da bizzat yerlerine gidip görüşme sağladım. Hatta bazılarına girmemle çıkmam bir oldu diyebilirim. En sonunda hem yakaladığım güzel iletişim hem de son derece profesyonel ve temiz bir ortamda bana bu imkanı sunabildikleri için Togo Stüdyo’da karar kıldım. İlk olarak stüdyolarına gitmeden önce telefonda sıkılmadan tüm sorularımı net ve açıklayıcı olarak cevapladılar. Aslında ben tam olarak ne istediğimi bildiğim, kendileri de bu isteğimi gerçekleştirebilecek doğru insanlar olduklarını bana inandırdıkları için gözüm kapalı saçlarımı kendilerine emanet ettim diyebilirim. Hijyen kurallarına dikkat ederek, tahminimden kısa bir sürede örgümü yaptılar. Örgü sırasındaki hoş sohbet ve muhabbetleriyle de zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Örgülerimi ne kadar süreyle kullanmam gerektiği, bakımını ve temizliğini nasıl yapacağım konularında da ayrılmadan beni bilgilendirdiler. Fiyat olarak da İstanbul’da bu kalitede hizmet verip de daha uygun bir yer bulabilmeniz imkansız. Bizzat İstanbul’un dört bir yanından araştırma yaptığım ve fiyat aldığım için Togo Stüdyo bu anlamda da kesinlikle tercih sebeplerinizden biri olacaktır.

    Afrika örgülerimi 2 aydan fazla bir süre kullanmış biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki hiçbir olumsuz bir durum yaşamadım ya da tepki almadım. Gören herkes çok beğendim, acaba bende mi yaptırsam demeyi ihmal etmiyordu. Yazımın başında belirttiğim doğru bilenen yanlışlara afrika örgüsü yaptırmış biri olarak da cevap verecek olursam. Saçlarım hiçbir şekilde zarar görmedi hatta fazla yağlanma problemim vardı büyük ölçüde azalma oldu diyebilirim. Saçlarımı normal zamanlardaki gibi rahatlıkla şampuanla yıkayabildim. Bu nedenle kişisel temizliğimde hiçbir sorun yaşamadım. Saçlarımda kesinlikle kopma ya da dökülme olmadı. Örgüleri açmak için de kesinlikle kafanızı kazıtmanız gibi bir durum söz konusu değil. Nasıl örüldüyse aynı şekilde de açılabiliyor.

    Siz de saçlarınıza afrika örgüsü yaptırmayı düşünüyor ama bir türlü cesaret edemiyorsanız Togo Stüdyo ile mutlaka bir görüşün tanışın isterim. Kesinlikle kendileriyle görüştükten sonra siz de kendinizi benim gibi bir anda saçlarınızı örülmüş bir şekilde bulacağınıza eminim. Kendilerine togostudyo.com web sitelerinden veya @togostudyo instagram adreslerinden ulaşabilirsiniz.

0 comments