Zakopane'de Konaklayabileceğiniz Güzel Bir Adres - Benita Konuk Evi


Zakopane ziyaretiniz boyunca konaklayabileceğiniz temiz, şirin ve güzel bir konuk evi Benita Konuk Evi. Zakopane'nin neresi olduğunu merak edenler ise daha önceki Zakopane - Polonya'nın Alpler'i adlı yazımı inceleyebilirler.

Benita Konuk Evi konum olarak Zakopane şehir merkezine 10 dakikalık, kayak merkezinin girişine ise 30 dakikalık yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Konuk evinin sahipleri orta yaşlarda evli bir çifttir ve bu işteki ilk günkü heyecanlarını ve titizliklerini hala korumaktadırlar. Konuk evinde yılın 12 ayıda konaklayabiliyorsunuz.

Konuk evi hakkında genel bilgi verecek olursam konuk evi size iki tip oda seçeneğini sunmaktadır. Birincisi kendine ait tuvalet-banyosu olan odalar. Bir diğeri ise diğer ziyaretçilerle paylaşacağınız ortak konumdaki tuvalet-banyo. Tabi ki ikinci tip odaların fiyatı biraz daha uygun. Toplam yatak kapasitesi 15'dir. Tek, iki, üç ve dört kişilik oda seçenekleri bulunmaktadır.


Her odada standart olarak televizyon, kettle, tabak ve çatak-kaşık seti bulunmaktadır. Diyecekseniz ki tabak ve çatal-kaşık setinin odada ne işi var.


Konuk evi yemek servisi yapmadığından dolayı ya kendi yemeğinizi konuk evinin tam teşekküllü misafir mutfağında yapmanız yada dışarıdan aldığınız aperatif yiyecekleri odanızda yemeniz gerekiyor. Eğer konuk evinde kendi yemeğinizi yapmak isterseniz. Konuk evinin hemen yanındaki markette istediğiniz bir çok şeyi bulabilirsiniz.
 

Konuk evinin en alt katında ortak bir paylaşım alanı bulunmaktadır. Burada ücretsiz internet hizmeti verilen bir adet bilgisayar, küçük bir bar ve ev sinema sistemine sahip bir televizyon bulunmaktadır.

Zakopane'ye gezmeye başlamadan önce şehir ile ilgili merak ettiğiniz, kafanıza takılan ne varsa konuk evinin sahiplerine sorarak bilgi alabilirsiniz. Bu konuda baya istekliler zaten. Ayrıca lobide Zakopane ile ilgili ücretsiz turist rehberleri ve haritalar bulabilirsiniz. Küçük bir ekleme evcil hayvanı olan misafirlerinin de evcil hayvanlarıyla birlikte odalarda kalmasına izin veriyorlar.

Benita Konuk Evi ile ilgili daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yapmak için aşağıda yer alan linkten konuk evinin internet sitesine ulaşabilirsiniz. Öncesinde fikriniz olması açısında yazının devamında konuk evine ait fotoğrafları da görebilirsiniz.


Benita Konuk Evi'ne nasıl ulaşılır ?


Zakopane ile ilgili olan yazımda da belirttiğim gibi Zakopane'ye en yaygın ulaşım yöntemi trendir. Krakow şehrinden yapacağınız iki buçuk saatlik tren yolculuğunun ardından Zakopane tren istasyonuna ulaşmış olursunuz. Dilerseniz 15 dakikalık bir yürüyüşün ardından konuk evine ulaşabileceğiniz gibi tren istasyonundan kalkan direk otobüsleri de kullanabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem fazla eşyanız yoksa Zakopane'nin muhteşem doğasını görebilmeniz ve temiz havasını soluyabilmeniz için yürümeniz.









0 comments